Sluis-en-Bruggenfeest http://www.sbfeest.nl Alles over het Sluis-en-Bruggenfeest Sun, 14 Feb 2016 18:34:27 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.4.2 Data Sluis en bruggenfeest 2016 http://www.sbfeest.nl/data-sluis-en-bruggenfeest-2016-bekend/ Sun, 14 Feb 2016 18:34:27 +0000 http://www.sbfeest.nl/?p=3937 We zijn weer druk bezig om het Sluis en bruggenfeest 2016 te gaan organiseren. Inmiddels zijn de data vastgesteld op 25, 26 en 27 augustus 2016. Zet deze data dus vast in je agenda want het beloofd dit jaar wederom een mooi feest te gaan worden.

The post Data Sluis en bruggenfeest 2016 appeared first on Sluis-en-Bruggenfeest.

]]>
We zijn weer druk bezig om het Sluis en bruggenfeest 2016 te gaan organiseren. Inmiddels zijn de data vastgesteld op 25, 26 en 27 augustus 2016. Zet deze data dus vast in je agenda want het beloofd dit jaar wederom een mooi feest te gaan worden.

The post Data Sluis en bruggenfeest 2016 appeared first on Sluis-en-Bruggenfeest.

]]>
Sluis-en-bruggenfeest 2016 http://www.sbfeest.nl/sluis-en-bruggenfeest-2015-de-laatste-week-van-augustus-is-het-al-weer-zo-ver-sluis-en-bruggenfeest-2015-op-donderdag-27-vrijdag-28-en-zaterdag-29-augustus-staat-weesp-in-het-teken-van-het-sluis-en/ Sun, 14 Feb 2016 16:31:42 +0000 http://www.sbfeest.nl/?p=3927 De laatste week van augustus is het al weer zo ver, Sluis-en-bruggenfeest 2016 Op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus staat Weesp in het teken van het Sluis-en-bruggenfeest.

The post Sluis-en-bruggenfeest 2016 appeared first on Sluis-en-Bruggenfeest.

]]>
De laatste week van augustus is het al weer zo ver, Sluis-en-bruggenfeest 2016 Op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus staat Weesp in het teken van het Sluis-en-bruggenfeest.

The post Sluis-en-bruggenfeest 2016 appeared first on Sluis-en-Bruggenfeest.

]]>
S&B terugblik 2015 bij Radio Weesp http://www.sbfeest.nl/sb-terugblik-2015-bij-radio-weesp/ Tue, 01 Sep 2015 16:06:12 +0000 http://www.sbfeest.nl/?p=3912 Gisteravond waren Robin Voorhamm en Cees Kes van de organisatie van het Sluis en Bruggenfeest te gast bij Ingrid van Vlijmen in de uitzending van Lokaal Centraal bij Radio Weesp voor een interview over het feest van afgelopen weekeinde. De uitzending van Lokaal Centraal gemist? Hieronder is het losse interview nog eens na te luisteren.

The post S&B terugblik 2015 bij Radio Weesp appeared first on Sluis-en-Bruggenfeest.

]]>
Gisteravond waren Robin Voorhamm en Cees Kes van de organisatie van het Sluis en Bruggenfeest te gast bij Ingrid van Vlijmen in de uitzending van Lokaal Centraal bij Radio Weesp voor een interview over het feest van afgelopen weekeinde. De uitzending van Lokaal Centraal gemist? Hieronder is het losse interview nog eens na te luisteren.

Logo Radio Weesp

The post S&B terugblik 2015 bij Radio Weesp appeared first on Sluis-en-Bruggenfeest.

]]>
Bedankt! http://www.sbfeest.nl/bedankt/ Sun, 30 Aug 2015 18:10:33 +0000 http://www.sbfeest.nl/?p=3904 De Stichting Volksfeesten Weesp wil alle vrijwilligers, sponsoren, bezoekers en andere welke wij mogelijk vergeten, bedanken voor wederom een geweldig feest. Wij hopen dat iedereen heeft genoten en kijken terug op een paar geweldige dagen. Nog even willen nagenieten? Wij zijn bezig het fotoalbum te vullen met de diverse foto’s van alle aanwezige fotografen. Ook […]

The post Bedankt! appeared first on Sluis-en-Bruggenfeest.

]]>
De Stichting Volksfeesten Weesp wil alle vrijwilligers, sponsoren, bezoekers en andere welke wij mogelijk vergeten, bedanken voor wederom een geweldig feest. Wij hopen dat iedereen heeft genoten en kijken terug op een paar geweldige dagen. Nog even willen nagenieten? Wij zijn bezig het fotoalbum te vullen met de diverse foto’s van alle aanwezige fotografen. Ook onze videograaf die rond heeft gelopen zal zeer binnenkort een aantal mooie video’s plaatsen.

De eerste foto’s zijn inmiddels te vinden in ons fotoalbum op Flickr.

Het Bestuur en het Activiteitenteam

The post Bedankt! appeared first on Sluis-en-Bruggenfeest.

]]>
Winnaars Paalzitten http://www.sbfeest.nl/winnaars-paalzitten/ Sun, 30 Aug 2015 17:38:03 +0000 http://www.sbfeest.nl/?p=3898 Gisteravond was het dan eindelijk zover voor onze paalzitters. Na 50 uur mochten zij de palen verlaten. Van de drie paalzitters waren er 2 over. Helaas moest de derde deelnemer, Ricardo Metz uit Weesp, na ongeveer 32 uur afhaken omdat hij teveel last had van zijn spieren en zenuwen. De andere deelnemers Janneke (58 – […]

The post Winnaars Paalzitten appeared first on Sluis-en-Bruggenfeest.

]]>
Gisteravond was het dan eindelijk zover voor onze paalzitters. Na 50 uur mochten zij de palen verlaten. Van de drie paalzitters waren er 2 over. Helaas moest de derde deelnemer, Ricardo Metz uit Weesp, na ongeveer 32 uur afhaken omdat hij teveel last had van zijn spieren en zenuwen. De andere deelnemers Janneke (58 – Lelystad) en Marco (37 – Wolvega) hebben het wel tot het einde gered. Zij verdiende naast uiteraard het grootste respect en eer een mooie medaille en ieder € 500,- aan prijzengeld.

IMG_4158

The post Winnaars Paalzitten appeared first on Sluis-en-Bruggenfeest.

]]>
Foto’s: Wild Water Race http://www.sbfeest.nl/fotos-wild-water-race/ Fri, 28 Aug 2015 21:35:00 +0000 http://www.sbfeest.nl/?p=3891 Gisteravond was het weer lekker druk in en rondom de Kom van Weesp. Van de 14 aangemelde teams waren er 12 op komen dagen. Zoals ieder jaar waren er 2 prijzen te winnen, eentje voor het snelste team en eentje voor het leukst uitgedoste team. En tot onze verbazing wonnen gisteren wederom, 3 jaar op […]

The post Foto’s: Wild Water Race appeared first on Sluis-en-Bruggenfeest.

]]>
Gisteravond was het weer lekker druk in en rondom de Kom van Weesp. Van de 14 aangemelde teams waren er 12 op komen dagen.
Zoals ieder jaar waren er 2 prijzen te winnen, eentje voor het snelste team en eentje voor het leukst uitgedoste team.

En tot onze verbazing wonnen gisteren wederom, 3 jaar op rij de Baardloze Vikingen de eerste prijs voor het snelste team.
De boefjes, zoals wij ze echt noemen wonnen de prijs omdat ze in hun leuke boevenpakjes over de baan gingen.

Foto’s Wild Water Race

The post Foto’s: Wild Water Race appeared first on Sluis-en-Bruggenfeest.

]]>
Goed bezocht! http://www.sbfeest.nl/goed-bezocht/ Fri, 28 Aug 2015 21:21:47 +0000 http://www.sbfeest.nl/?p=3887 Al de gehele dag is het Sluis-en-bruggenfeest erg goed bezocht. Alle activiteiten, optredens maar ook onze website hebben een hoog aantal bezoekers. Zo staat er enkel en alleen voor vandaag al een bezoekersaantal van 12.500 op de teller van onze website, zo hoog is dit aantal in jaren nog nooit geweest. Wisten jullie trouwens dat […]

The post Goed bezocht! appeared first on Sluis-en-Bruggenfeest.

]]>
Al de gehele dag is het Sluis-en-bruggenfeest erg goed bezocht. Alle activiteiten, optredens maar ook onze website hebben een hoog aantal bezoekers.
Zo staat er enkel en alleen voor vandaag al een bezoekersaantal van 12.500 op de teller van onze website, zo hoog is dit aantal in jaren nog nooit geweest.

Wisten jullie trouwens dat alle activiteiten gedurende het feest door zo een 6 fotografen en 1 videograaf in beeld worden gebracht? Nee, nou alle foto’s staan op onze Flickr pagina.

The post Goed bezocht! appeared first on Sluis-en-Bruggenfeest.

]]>
Kindervrijmarkt http://www.sbfeest.nl/kindervrijmarkt/ Fri, 28 Aug 2015 05:58:34 +0000 http://www.sbfeest.nl/?p=3803 Morgen wederom een gezellige Kindervrijmarkt vanaf 07:00 in de ochtend op de Hoogstraat. Dit vanaf de (weg)afzetting bij de Vechtbrug tot en met de Sluisbrug aan beide kanten van de straat op de stoep, denk aan de ruimte voor de bewoners. Heb je dus nog spulletjes over van de vrijmarkt tijdens Koningsdag, dit is de kans om […]

The post Kindervrijmarkt appeared first on Sluis-en-Bruggenfeest.

]]>
Morgen wederom een gezellige Kindervrijmarkt vanaf 07:00 in de ochtend op de Hoogstraat. Dit vanaf de (weg)afzetting bij de Vechtbrug tot en met de Sluisbrug aan beide kanten van de straat op de stoep, denk aan de ruimte voor de bewoners. Heb je dus nog spulletjes over van de vrijmarkt tijdens Koningsdag, dit is de kans om deze nogmaals te verkopen.

De spelregels zijn simpel:

  • De vrijmarkt is bedoeld voor kinderen, begeleiding door ouders is uiteraard toegestaan
  • De vrijmarkt is geopend tussen 07:00 en 12:00
  • Houdt rekening met elkaar (en de bewoners) en leg dus geen kleden van 5 tot 10 meter neer en denk aan de ingangen van de huizen
  • Handelaren mogen hier niet verkopen en zullen tevens worden verwijderd
  • Ruim a.u.b. na afloop uw spullen op in de grote bakken welke er staan of neem het gewoon weer mee naar huis (dank u wel).

Wij wensen iedereen veel plezier op de Kindervrijmarkt.

The post Kindervrijmarkt appeared first on Sluis-en-Bruggenfeest.

]]>
De Kinderspeelstraat http://www.sbfeest.nl/de-kinderspeelstraat/ Thu, 27 Aug 2015 11:58:19 +0000 http://www.sbfeest.nl/?p=3782 In 2015 zetten we enkel op de zaterdag een Kinderspeelstraat neer. Ondanks dat dit dus dit jaar maar één dag is, zetten we die dag dan ook wel genoeg neer. Zo komen er Klimpalmbomen op de Herengracht te staan, kan je kleien, knutselen en ook staat er een springkussen. Wil je geschminkt worden? Ja hoor […]

The post De Kinderspeelstraat appeared first on Sluis-en-Bruggenfeest.

]]>
kinderspeelstraat

In 2015 zetten we enkel op de zaterdag een Kinderspeelstraat neer. Ondanks dat dit dus dit jaar maar één dag is, zetten we die dag dan ook wel genoeg neer.
Zo komen er Klimpalmbomen op de Herengracht te staan, kan je kleien, knutselen en ook staat er een springkussen. Wil je geschminkt worden? Ja hoor dat kan ook gewoon gedaan worden.
Naast eerder genoemde zal Dansschool van Harten demonstraties geven en wie weet mag je zelf ook nog even meedoen!

Al met al een volle Kinderspeelstraat met van alles en nog wat. Kom dus zeker aanstaande zaterdag tussen 12:00 en 20:00 op de Herengracht langs.

Bovenstaande activiteiten worden georganiseerd of begeleid door onder andere: Het Kleiatelier, Dutchess of Orange (Kim Philips van Buren), Kindergarden, Kidswereld, Kind&Co en Dansschool van Harten.

palmbomen

 

The post De Kinderspeelstraat appeared first on Sluis-en-Bruggenfeest.

]]>
Foto’s: Voorbereidingen gestart http://www.sbfeest.nl/fotos-voorbereidingen-gestart/ Wed, 26 Aug 2015 21:59:45 +0000 http://www.sbfeest.nl/?p=3867 Afgelopen maandag zijn de vrijwilligers op een speciale introductie avond geinstrueerd om zo tijdens de dagen zelf te weten wat te doen en waar alles plaats gaat vinden. Het activiteitenteam neemt hierin de lead en neemt iedereen mee in de activiteiten tijdens het feest. Naast de maandag doen we ook alle jaren op woensdag een […]

The post Foto’s: Voorbereidingen gestart appeared first on Sluis-en-Bruggenfeest.

]]>
Afgelopen maandag zijn de vrijwilligers op een speciale introductie avond geinstrueerd om zo tijdens de dagen zelf te weten wat te doen en waar alles plaats gaat vinden. Het activiteitenteam neemt hierin de lead en neemt iedereen mee in de activiteiten tijdens het feest. Naast de maandag doen we ook alle jaren op woensdag een duik in de Kom van Weesp. Dit doen we niet zomaar, want wij willen graag dat de deelnemers van alle activiteiten veilig deel kunnen nemen. Dit betekent dat we de Kom schoon moeten duiken. Vanavond zijn we met 7 duikers en zo een 7 vrijwilligers op de boten en langs de kant bezig geweest om wederom ongeveer een grote kar vol met rotzooi uit de Kom te halen.

Foto’s Vrijwilligersavond

Foto’s Schoonduiken de Kom

 

The post Foto’s: Voorbereidingen gestart appeared first on Sluis-en-Bruggenfeest.

]]>