Café-Restaurant Aaltje

De Hollandse keuken op eigen wijze

CAFÉ

Aan de voorzijde van het pand vindt u ons cafégedeelte dat dagelijks vanaf 16:00 uur geopend is. Een aantal hoge tafels, de grote bar en gezellige stamtafels maken dit gedeelte de ideale ambiance om gezellig te borrelen. U bent van harte welkom om te komen proeven van een lekker glas wijn, een likeurtje of jenever van de oer-Hollandse stokerij Van Wees, één van onze vele bieren waaronder natuurlijk het lokale Wispe. Uiteraard bent u ook welkom voor gewoon een kop koffie.

RESTAURANT

Het middengedeelte van het pand is het restaurantgedeelte met ruim 80 stoelen. Aaltje kookt uitsluitend met producten van Hollandse bodem. Haar menukaart wisselt om de twee maanden, waardoor de gerechten perfect aansluiten op de producten uit de verschillende seizoenen. We serveren de hoofdgerechten met een klein bordgarnituur maar zonder bijgerechten. Die kunt u apart bestellen en gezellig delen met het hele gezelschap; door deze formule eet en betaalt u uitsluitend wat u lekker vindt..

‘T ZAALTJE

Achter in het pand heeft Aaltje een zaaltje. Deze ruimte is ingericht in de sfeer van het Café-Restaurant en is geschikt voor verschillende doeleinden, zoals een besloten diner, uw bruiloft, borrels en feestavonden of een zakelijke bijeenkomst; in deze ruimte heeft u de beschikking over uw eigen bar, uniek in Weesp. Voor een besloten diner tot 50 gasten en voor borrels en feesten tot 100 gasten kunt u perfect terecht in het Zaaltje van Aaltje. Indien u speciale wensen heeft, neem dan gerust even contact met ons op.

Wilt u reserveren of meer weten over Restaurant Aaltje? Kijk dan eens op hun website.