Veneberg Verkeersregelaars

Opleiding verkeersregelaar in heel Nederland

Veneberg heeft al meer dan 7 jaar ervaring in het geven van de beroepsopleiding verkeersregelaar. Veneberg staat bekend om zijn goede opleidingsnaam in de markt van verkeerregelen. De opleidingen worden verzorgt door professionals. Veneberg staat aan kop met een slagingspercentage van 99% Nederland. Door heel Nederland verzorgen wij voor u de opleiding verkeersregelaar. Veneberg geeft op een unieke wijze zijn lessen! De beste keus voor de opleiding verkeersregelaar vindt u bij Veneberg. Onze medewerkers staan u graag te woord. Wilt u weten wat Veneberg voor u kan betekenen?

Verkeersregelaars inhuren door heel Nederland

Door de jarenlange ervaring van OWeVe in de verkeersregeltechniek heeft Veneberg inmiddels een professioneel team van verkeersregelaars. Zoals u weet heeft ons opleidingsinstituut een naam hoog te houden. Dat betekent dat onze verkeersregelaars voldoen aan alle kwalificatienormen die gesteld zijn. Uiteraard kunt u onze verkeersregelaars inhuren. Onze verkeersregelaars kunt u inzetten op grote evenementen maar ook op de infratechniek (werk in uitvoering). De infratechniek vraagt meer dan alleen een aanwijzing van de verkeersregelaar. Onze specialisten zijn getraind in:

  • Vca
  • Landelijke verkeersregelaar

Veneberg zet in op communicatie, doorstroming van het verkeer en veiligheid. De actieve communicatie speelt daar een grote rol bij. Met name naar de zwakkere doelgroep als fietsers en voetgangers in het verkeer. Om grote infra projecten goed te begeleiden, is duidelijke communicatie nodig van de verkeersregelaars naar alle weggebruikers, opdrachtgever, Rijkswaterstaat, wegbeheerders van gemeenten, en provinciale wegbeheerders.

U kunt met ons in contact komen via: info@veneberg.com