Datum: donderdag 25 augustus 2022
Tijdstip: 19:00 – 21:00 uur
Locatie: Nieuwstraat en bij grote belangstelling ook de Nieuwstad
Kosten: Geen kosten voor deelneming, dankzij sponsoring door Solarclarity BV

Beste Verenigingen van Weesp,

Wat was het leuk en wat voelde het als vanouds om jullie allemaal bij elkaar te zien afgelopen maart!

We zijn heel blij om nu met jullie te kunnen delen dat het er meer en meer naar uitziet dat we dit jaar het Sluis- en Bruggenfeest weer gaan vieren. Dat betekent dat we zoals altijd op de donderdagavond willen aftrappen met de Verenigingenmarkt. Van harte willen we jullie uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn. Op deze markt van 19.00 tot 21.00 uur hebben jullie dan de gelegenheid jullie vereniging in het zonnetje te zetten en aan Weesp te presenteren.

Ontmoetingsplek
De Solarclarity Verenigingenmarkt is niet alleen elk jaar een succes omdat allerlei soorten van de meest uiteenlopende verenigingen die Weesp rijk is zich komen presenteren, maar ook omdat dit traditioneel gezien de plek voor veel Weespers is om elkaar na de zomervakantie te ontmoeten. Ook voor nieuwe Weespers is het een mooie gelegenheid voor een eerste kennismaking met wat er allemaal mogelijk is in Weesp.

Zijn er nog vragen? We zijn bereikbaar op telefoonnummer 0294-418303 of via mail: info@sbfeest.nl. Willen jullie meedoen? Vul dan hier online het formulier in.

Aanmelden vereniging

Aanmmelden deelname vereniging
Beschrijhf hier welke activiteit je wil laten zien / uitvoeren.
Toestemming(Vereist)
Is er iets waar we rekening mee kunnen houden of je wilt iets anders delen? Doe dat dan hier.