Datum/Tijd
29/08/2019
20:00

Locatie
't Helletje/Stationsweg


WIE KENT NIET DIE VROLIJKE LIEDJES, WAAR JE LEKKER OP MEE KUNT ZINGEN!

Hans Kap begeleidt u er graag bij! Deze sympathieke, Amsterdamse TOP accordeonist/ entertainer heeft door vele jaren ervaring, herkenbaar, vrolijk en veelzijdig repertoire opgebouwd! Met wereldberoemde nummers zoals o.a: Aan de Amsterdamse grachten, Tulpen uit Amsterdam, Medley Willy Alberti, Medley Johnny Jordaan en nummers van André Hazes, weet hij uw gasten in de juiste stemming te krijgen!

Deze veel gevraagde muzikant begeeft zich graag onder de feestgangers waar hij enthousiast op diverse feesten, bruiloften en partijen optreedt. Tevens vormen Hans Kap & Tony Anderson ( zanger/ slagwerker) tezamen een formidabel gelegenheidsduo en zijn zij bijzonder geschikt voor optredens in café’s, recepties, themafeesten, rondvaartboten en op alle mogelijke binnen- en buiten activiteiten.
Hans Kap heeft inmiddels de unieke karaoke DVD: “Rondje Amsterdam met Hans Kap” opgenomen. Een echte feeststemmer dat absoluut in ieder Bruin Café in Nederland thuis hoort!

VROLIJKHEID KENT GEEN TIJD!

Barry Van Vliet Boeken

Barry van Vliet werd geboren in Amsterdam en trad jarenlang op in het amusementshart van de hoofdstad op het Rembrandtplein. Zijn eerste bescheiden hitje was “Op mijn tenen zacht en stil”, met als gevolg dat er een aantal platenmaatschappijen in de rij stonden om hem in te lijven.

Een van zijn nummers, “Een bossie rooie rozen” werd een grote hit in de kroegen, skioorden en de Costa Brava.
Later scoorde Alex met hetzelfde nummer.

Na een rustperiode is Barry begonnen met het schrijven van nieuwe liedjes voor zichzelf en andere artiesten. Dit heeft geresulteerd in een schitterend en deels autobiografisch album onder de titel “Uit mijn hart gegrepen” dat in november 2010 uitkwam. Voorafgaand is de single “Oh Amsterdammer” op 20 oktober dat jaar uitgebracht.

Producer en arrangeur Bart van der Post, die mede aan de wieg stond van de successen van Gerard Joling en Koos Alberts, was verantwoordelijk voor dat uitstekende, sfeervolle album.
Wederom in 2018 heeft Bart een cd met Barry opgenomen met de titel Het Mooiste Moment.

De cd uitreiking die op 24 feb 2018 wordt gehouden was in 2 dagen uitverkocht.
Binnenkort zal Barry dus weer regelmatig optredens verzorgen, houdt zijn agenda dus in de gaten.

Barry’s repertoire bestaat uit Nederlandstalige liedjes van onder andere: Johnny Jordaan, Willy Alberti, Andre Hazes en bekende liedjes van hemzelf.

Binnenkort is Barry ook on tour met Cafe Nol in diverse Schouwburgen live met band, maar ook in Paradiso en Carre