Datum/Tijd
31/08/2019
14:00 - 18:00

Locatie
Toeters & Bellen


Laugh Out Loud

Een veelzijdige live band die aan vrijwel elk muzikaal verzoek gehoor geeft. U vraagt, wij spelen: van ABBA tot ZZ Top en alles daar tussenin. Dankzij het enorme repertoire van de band staat Laugh Out Loud garant voor een muzikaal feestje dat generaties overbrugt en uiteenlopende genres swingend in elkaar doet overlopen.

Johnny

 Johnny is een super enthousiaste pianospeler uit Engeland. Hij heeft over de gehele wereld gespeeld. Van het koude Noorwegen en Zwitserland tot de zonnig Cariben en Miami. En zelfs voor onze koninklijke familie. Hij heeft meer dan 1500 liedjes in zijn repertoire en zal met zijn zang en spel iedereen verbazen met zijn veelzijdigheid

Benjamin

Er lijkt niets te zijn wat deze man niet kan! Benjamin heeft een prachtige stem en een te gekke sound als saxofonist. Deze goedlachse zanger is een rasecht podiumbeest. Of hij nu saxofoon speelt of zijn eigen stem ten gehore brengt, hij doet het met volle overgave. Benjamin is een veelgevraagd entertainer.

Leo

De gezelligste drummer van Nederland. Leo heeft over de hele wereld gereisd met Caribische en Jazz bands. Leo is als drummer en rasentertainer al meer dan 30 jaar thuis in de muziekwereld.  Met zijn Caribische roots en soul stem weet hij iedereen te boeien.

Emanuel

Emanuel is een veelzijdig muzikaal talent. Al sinds jonge leeftijd speelt hij diverse instrumenten. Als gitarist en componist heeft hij met vele grote artiesten mogen samenwerken, zoals bijvoorbeeld Charley Luske, Anouk en Edwin Evers.  Emanuel heeft nu zijn plekje gevonden bij Laugh Out Loud.