Nelis IJssalon ook in 2023 hoofdsponsor

27/01/2024

Nelis

We zijn ontzettend trots en blij om dat Nelis’ IJssalon ook dit jaar onze hoofdsponsor is van het “Nelis’ IJssalon Sluis- en Bruggenfeest”!

Elke editie zijn wij sponsor geweest van het Sluis- en Bruggenfeest, en daarnaast ook meerdere jaren actief in het bestuur, zowel Kees Nelis vroeger maar ikzelf ook een paar jaar. Als echt Weesper bedrijf en echt Weesper feest zijn IJssalon Nelis en het Sluis- en Bruggenfeest al jaren aan elkaar verbonden.

Aankomend jaar in 2023 bestaan wij als bedrijf 125 jaar waarvan als ijssalon 75 jaar. Tijd voor een cadeau terug aan Weesp, en wat mooier om dan te kunnen helpen dat het S&B feest iig de komende 4 jaar verder kan! Natuurlijk is dit maar een begin en blijft veel financiële hulp nodig en is ook een opvolger na deze 4 jaar als naam drager/sponsor bijzonder welkom.

Ik ben zelf groot geworden met dit feest en zou het mij los van een pandemie niet kunnen bedenken dat dit niet doorgaat. Niet voor niks zegt ook het stadsdeel bestuur dat het S&B feest bij onze kernwaarden hoort. (Mevrouw Hilders bedankt)

Om dit te doen is een grote stap, maar een die voor ons als bedrijf, en voor mij als persoon als heel logisch wordt ervaren. S&B moet door gaan, in welke aangepaste vorm dan ook. En met veel vrijwilligers en nog wat extra liefde (geld) vanuit het bedrijfsleven, blijft dit Weesper feest. En daar ben ik/ zijn wij trots op.

Natuurlijk zijn we als organiserende stichting erg blij dat er een hoofdsponsor is. Maar er is nog veel ondersteuning nodig. Dus als je ondernemer bent in Weesp en je wilt ons ondersteunen, doe dat dan via het aanmeldformulier op de pagina Sponsoren.