BEER Energie is één van onze loyale sponsors voor de komende drie jaar. Met deze bijdrage doet eigenaar Arthur Post (Weesper sinds 2007) graag wat terug voor de inwoners van Weesp en hoopt hij een voorbeeld te zijn voor andere ondernemers die misschien ook een steentje aan ons spetterend-mooie stadsfeest bij willen dragen.

Wat de horecazaken: Aaltje, het Weesperplein, Mevrou & Co, Nelis’ IJssalon, Selene en het Helletje in Weesp met elkaar gemeen hebben? Ieder van deze mooie bedrijven neemt zijn energie af bij BEER en daar zijn ze maar wat content mee! Want in uitdagende tijden als deze wil je niet teveel betalen voor je gas en stroom.

BEER ontzorgt niet alleen horecazaken in Weesp. Ook kantoren, scholengemeenschappen, fabrieken en gemeenten worden door BEER voorzien van de scherpste energietarieven tegen de beste voorwaarden. Naast het leveren van gas en stroom adviseert BEER bij energievraagstukken en het verduurzamen van woning of pand. Zonnepanelen, warmtepompen of laadpalen; BEER onderzoekt, BEER beantwoordt en BEER levert voor zakelijk en/of particulier. Neem voor de scherpste energietarieven contact op met BEER. www.BEER.nl