Hoofdsponsor: Nelis IJssalon 
Sponsor Verenigingenmarkt: Solarclarity BV
 
Draag jij het Nelis’ IJssalon Sluis-en-bruggenfeest ook een warm hart toe? Sponsoring, óók diensten in natura, zijn van harte welkom! We gaan graag met je in gesprek. 

Wil je als bedrijf sponsoren, neem dan contact op via info@sbfeest.nl. We gaan dan in overleg over de mogelijkheden om jouw bedrijf in het zonnetje te zetten tijdens en in de aanloop naar het feest. 


Voor wie het nog niet wist…

In 1978 organiseerde de gemeente Weesp voor alle inwoners een groot feest ter gelegenheid van de restauratie van de sluizen en de bruggen in het centrum van de stad. Het Sluis en Bruggenfeest werd geboren. Sindsdien is dit feest niet meer weg te denken uit Weesp. Het is een driedaags feest voor en door Weespers. Met activiteiten voor jong en oud.

Het S&B Feest is voor Weespers van alle leeftijden. Weespers die er al lang wonen, nieuwe Weespers en Weespers die niet meer in de stad wonen, maar zich nog wel verbonden voelen. Er zijn dan ook activiteiten voor verschillende leeftijden. Zo is er de Kinderspeelstraat voor kinderen, de braderie voor gezinnen, activiteiten voor jongeren en verschillende optredens voor 18-99 jaar. Daarnaast is er een verenigingsmarkt voor de jeugd en nieuwe Weespers om het sport- en cultuuraanbod in Weesp te leren kennen.
Het feest is een echte Weesper traditie. Ook het bestuur van het stadsgebied hecht er veel waarde aan.  Katinka Hilders-van de Wetering, voorzitter van het stadsgebied: “Het Sluis-en-bruggenfeest is een van de kernwaarden van Weesp. We vinden het belangrijk dat het festival zijn unieke karakter behoudt”.

Dit feest biedt een mooie plek voor verbinding tussen alle Weespers, oud en nieuw. Daarnaast is de toegang tot het feest gratis, dus is het ook toegankelijk voor mensen die weinig te besteden hebben.

Op naar een prachtig feest!

Sponsor worden

Invulformulier sponsor