Hoofdsponsor: Nelis IJssalon 
Sponsor Verenigingenmarkt: Solarclarity BV
 
 
Draagt ook u het Nelis IJssalon Sluis-en-bruggenfeest een warm hart toe? Sponsoring, waaronder diensten in natura, zijn van harte welkom, ook voor de komende 43ste editie zijn wij op zoek naar u! Neem contact met ons op. We nodigen iedereen weer uit om deel te nemen, wil je als bedrijf sponsoren, neem dan contact op met het bestuur. We gaan dan in overleg over de mogelijkheden om jouw bedrijf in het zonnetje te zetten tijdens het S&B-feest.

Wat gebeurt er met mijn donatie als het Nelis IJssalon Sluis-en-bruggenfeest 2022 toch niet doorgaat?

Als het Nelis IJssalon Sluis-en-bruggenfeest om wat voor reden dan ook niet doorgaat in 2022, bewaren we je donatie voor het feest in 2023. Het is uiteraard altijd mogelijk om je donatie terug te vragen. We gaan ervanuit dat we elkaar het einde van de zomer van 25 t/m 27 augustus 2022 als vanouds weer zullen ontmoeten! 

 

Voor wie het nog niet wist…

In 1978 organiseerde de gemeente Weesp voor alle inwoners een groot feest ter gelegenheid van de restauratie van de sluizen en de bruggen in het centrum van de stad. Het Sluis en Bruggenfeest werd geboren. Sindsdien is dit feest niet meer weg te denken uit Weesp. Het is een 3-daags feest voor en door Weespers. Met activiteiten voor jong en oud.

Het S&B Feest is voor Weespers van alle leeftijden. Weespers die (onlangs) verhuisd zijn de stad uit, Weespers die er nog wonen en nieuwe Weespers. Er zijn dan ook activiteiten voor verschillende leeftijden. Zo is er de Kinderspeelstraat voor kinderen, de braderie voor gezinnen, activiteiten voor jongeren, en verschillende optredens voor 18-99 jaar. Daarnaast is er een verenigingsmarkt voor jeugd en nieuwe Weespers om het sport- en cultuuraanbod in Weesp te leren kennen. Het feest wordt al tientallen jaren gevierd met Weespers en mensen buiten Weesp. We spreken in onze aanvraag veel over oude en nieuwe Weespers. Met de vele nieuwbouw is Weesp enorm aan het groeien, met de nodige uitdagingen van dien. Dit feest biedt een mooie plek voor verbinding tussen oude Weespers en nieuwe Weespers. Daarnaast is de toegang tot het feest gratis, dus is het ook toegankelijk voor mensen die weinig te besteden hebben.

 
 
 

Op naar een prachtig feest!

 

Sponsor worden

Invulformulier sponsor