Hoofdsponsor

https://nelisijssalon.nl/

Nelis IJssalon behoeft eigenlijk geen nadere toelichting. De beste ijssalon van de hele omgeving en voor iedere Weesper, toerist in Weesp of elke bezoeker aan het centrum in Weesp een must om hier een ijsje te gaan halen.


Sponsor verenigingenmarkt

Hoi Weesp! Wij zijn LACH Mondzorg en wij sponsoren dit jaar de Verenigingenmarkt. Ben jij benieuwd wat sport, ontspanning en mondgezondheid met elkaar te maken hebben? Kom dan langs bij onze kraam en maak meteen kennis met ons team!

Sponsors kinderspeelstraat

  • Ambachtelijke Brood en Banketbakkerij Cor Mühl zit al sinds 1945 aan de Nieuwstad in Weesp. Hier koop je het lekkerste brood en gebak.
  • Bij Café-restaurant Aaltje kun je 7 dagen in de week terecht voor de borrel of een diner. Oud Hollands gezellig, met een moderne twist.
  • Kopen, verkopen, huren, verhuren of taxeren? Vuurtoren | deMakelaars werkt in Weesp en de Gooi- en Vechtstreek. 20 jaar ervaring, kneitergoeie koffie en jij altijd op één! Dat is wat je mag verwachten.

Sponsors vuurwerkshow

  • Solarclarity is dé online zonne-energie groothandel van Nederland. Dit Weesper bedrijf heeft als missie: het versnellen van de energietransitie naar een schone en duurzame energievoorziening.
  • Onze hoofdsponsor. De beste ijssalon van de hele omgeving. Probeer maar eens door Weesp te lopen, zonder een ijsje te halen… onmogelijk!

Sponsor waterspelen

Energie tegen beursprijzen, dat is Beer Energie. Een dynamisch energiecontract van BEER Energie geeft inzicht en grip op je energiekosten.

Overige sponsors

Bij Juwelier Hans Luijer treft u alle specialisaties onder één dak: Horloger, Goudsmid, Diamantair en een zeer kundig ervaren team. Ontdek een groot assortiment sieraden en horloges van de grote merken, maar ook oog voor unieke sieraden van eigen bodem.


Aemestelle is uw makelaar wanneer u op zoek bent naar een nieuw thuis in Weesp. 


Een responsive website, die goed gevonden wordt en die je zelf gemakkelijk kan onderhouden. Een goed vindbare website en je bezoekers omzet in klanten.Je komt verder met JAN© Accountants! We hebben aandacht voor jou en jouw bedrijf.


Financial services voor ondernemers.


Deze notarissen, juristen en medewerkers staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. Ze staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op eventuele juridische valkuilen.