Hoofdsponsor

Nelis IJssalon Hoofdsponsor

Nelis IJssalon behoeft eigenlijk geen nadere toelichting. De beste IJssalon van de hele omgeving en voor iedere toerist in Weesp of elke bezoeker aan het centrum in Weesp een must om hier een ijsje te gaan halen.

Sponsor verenigingenmarkt

Solarclarity BV is gespecialiseerd in zonnepanelen, energiemanagement, batterijoplossingen en laadpalen. Hun missie is het versnellen van de energietransitie naar een schone en duurzame energievoorziening. Een hele mooie combinatie met onze doelstelling om de komende jaren meer energie te stoppen in verduurzaming van het Nelis IJssalon Sluis-en-bruggenfeest.


Overige sponsors

Wij verhuren al ruim 25 jaar apparatuur, meubilair, tenten en andere feestbenodigdheden. Van grote evenementen, bedrijfs- en familiefeesten, condoleances tot complete catering.

Met ons brede assortiment hopen wij al uw wensen te beantwoorden met een JA!


Het mooiste bruine cafeetje van Weesp. Met een prachtig terras aan de Vecht


Aemestelle is uw makelaar wanneer u op zoek bent naar een nieuw thuis in Weesp. 


ProWorks reclamegroep is een fullservice communicatiebedrijf. Wij bieden ondersteuning op alle gebieden rondom communicatie.


Onze notarissen, juristen en medewerkers staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen.


De Bruyn watersportservice voor het stallen van uw boot tot het leveren, onderhouden en het repareren van de complete scheepstechnische installatie.  


Een responsive website, die goed gevonden wordt en die je zelf gemakkelijk kan onderhouden. Een goed vindbare website en je bezoekers omzet in klanten.


De supermarkt voor iedereen.


“Met plezier zetten wij het voor u klaar: de barbecueambachtelijk vlees, een frisse salade en stokbrood. En vergeet de sauzen niet!


Geen zin om de deur uit te gaan? Bestel snel en eenvoudig op onze eigen website en wij zorgen dat het eten wordt bezorgd op het door jou gekozen tijdstip.

We zijn al ruim 25 jaar het drukst bezochte café in Weesp. Met de look van een bruin café, de feel van een gezellige huiskamer en een ruim, zonnig terras aan de sluis leent ons cafe zich uitstekend voor een gemoedelijke borrel aan het eind van de middag tot een feestelijke avond in de latere uurtjes.


Collectieve inkoop van energie voor diverse branches.


De partner voor bedrijven die nog niet goed weten op welke manier ze het beste kunnen voldoen aan regels op het gebied van de Algemene Verordening Gegevensbescherming of hoe ze Cybersecurity moeten inrichten om zo goed mogelijk beschermd te zijn tegen hackers of andere incidenten rondom informatiebeveiliging. PrivacyBased levert ook functionarissen gegevensbescherming.


Je komt verder met JAN© Accountants! We hebben aandacht voor jou en jouw bedrijf.


Met ruim 50 jaar ervaring zijn wij grootmeesters in makelen en hebben wij alle kennis van de markt en regio in huis.


Financial services voor ondernemers.


Van Wijnen bouwt aan een thuisgevoel voor iedereen.


Dé reclame leverancier van Weesp.


Kopen, verkopen, huren, verhuren of taxeren? Vuurtoren | deMakelaars werkt in Weesp en de Gooi- en Vechtstreek.