INSCHRIJFFORMULIER VERENIGINGENMARKT

SLUIS- EN BRUGGENFEEST 2024

Beste Verenigingen van Weesp en Driemond,

Ook dit jaar willen we jullie uitnodigen om weer aanwezig te zijn op de Verenigingenmarkt bij de opening van het Nelis’ ijssalon Sluis -en bruggenfeest 2024.

Dit jaar valt de verenigingenmarkt op donderdag 29 augustus 2024 van 19.00 tot 21.00 uur. Het is zoals altijd een mooie kans om jullie vereniging, club of stichting aan alle Weespers te presenteren en nieuwe leden, vrijwilligers of misschien supporters werven.

Ontmoetingsplek
De Verenigingenmarkt is niet alleen elk jaar een succes omdat allerlei soorten van de meest uiteenlopende
Verenigingen die Weesp en Driemond rijk zijn zich komen presenteren. Het is traditioneel ook de plek voor veel Weespers om elkaar na de zomervakantie weer te ontmoeten. Voor nieuwe Weespers is het een mooie gelegenheid voor een eerste kennismaking met wat er allemaal mogelijk is in Weesp.

Nautische hoek
Na vele verzoeken van de watersportverenigingen hebben wij een Nautische watersport hoek gecreëerd aan de Achteromstraat, op het water in de kom. Bezoekers kunnen door de Achteromdwarsstraat lopen (straatje tussen makelaar De Vuurtoren en Grillbar de Mazzel). Daar staat kramen klaar voor de verenigingen en via de pontons in het water kunnen de verenigingen hun sportactiviteiten demonsteren en nieuwe leden werven. Ook de reddingsbrigade is aanwezig.

Kinderdisco
Als extra trekker organiseren we, na het succes van vorig jaar, ook dit jaar weer een kinderdisco in de synagoge. Afgelopen jaar vermaakten veel kinderen zich op hippe liedjes.

Aanmelden
Willen jullie meedoen? Vul dan het online formulier in.

Vrijwilligers:
Ook Stichting Volksfeesten Weesp is druk opzoek naar nieuwe commissieleden en helpende handjes tijden Nelis’ ijssalon Sluis -en bruggenfeest. Help jij ons een paar uurtjes mee? Vele handen maken licht werk. Je helpt Weesp aan een stadsfeest dat al 45 jaar bestaat.

Zijn er nog vragen? We zijn bereikbaar op telefoonnummer 06 15 43 91 49 of via mail: markten@sbfeest.nl.

We hopen jullie allen te mogen verwelkomen bij de Verenigingenmarkt!

Hartelijke groet,
Organisatie Sluis- en Bruggenfeest

Verenigingenmarkt
Extra's
Selecteer alle opties die u nodig hebt.